Vizija

Naša vizija

Naša vizija

  • Vsi za enega, eden za vse
  • Profesionalni, a človeški
  • Drugačni, a boljši
  • Vsak naj počne tisto, v čemer je dober

“Vsi za enega, eden za vse”

Nudenje kakovostnih uslug ni možno, če se le ena vpletena stran ne počuti dobro. Zato ravnamo s svojimi strankami in partnerji enakovredno. Treba se je zavedati, da le zadovoljstvo vseh lahko vodi v dolgotrajno uspešno in zadovoljivo sodelovanje. Naši podprevozniki so tako za nas skozi celoten proces enako pomembni kot stranke. Z vsemi se trudimo imeti odkrit, profesionalen a tudi prijateljski odnos.

“Profesionalni, a človeški”

V današnjih časih se nam zdi, da mnogi pozabljajo na to ključno lastnost. V našem podjetju dajemo velik poudarek iskrenim medosebnim odnosom. Vsi vemo, da nam včasih ne gre vse po načrtu in logistična panoga je še dodatno izpostavljena raznim oviram, na katere nimamo vedno vpliva (nesreče, vreme, zastoji,…). V RNS se nam posebej pomembno zdi, da vse novice, slabe in dobre, takoj posredujemo našim strankam. Držimo se načela: “Če lahko Vi zaupate nam in poslujete z nami, potem moramo to zaupanje upravičiti s kvalitetno storitvijo in iskrenostjo.”

“Drugačni, a boljši”

Čeprav se na prvi pogled zdi, da je naša “majhnost” v podjetniškem smislu obenem tudi naša slabost, smo mi to lastnost obrnili sebi v prid. Ugotovili smo, da nam ravno naša “majhnost” omogoča, da se vsaki stranki bolj posvetimo ter svoje storitve oblikujemo po njihovih željah. Tako ima naš strokovni delavec vedno čas za Vas in Vaša vprašanja, prošnje, zahteve,… Že od trenutka iskanja najboljše in najugodnejše rešitve pa do zaključka prevoza ima vse podatke o Vašem tovoru ena oseba v našem podjetju, ki Vam je ves čas na voljo. Tako lahko v vsakem trenutku izveste vse pomembno o Vašem tovoru (kje se nahaja, predviden razklad, morebitne težave,…).

“Vsak naj počne tisto, v čemer je dober”

Vi ste dobri v svojem poslu. To ste že dokazali z uspehom na domačem trgu ter potrdili s prodorom na tuji trg. Zakaj ne bi pustili, da o Vaših logističnih zadevah skrbijo tisti, ki so dobri v tem poslu? Zaupajte prevoz svojega blaga profesionalcem, ki imajo znanje in izkušnje na tem področju.