Zagotavljanje kakovosti

Zagotavljanje kakovosti

Zagotavljanje kakovosti

  • Vidim te
  • Brez strahu
  • Vidim zeleno
  • Popolni nadzor

“Vidim te”

Vsi naši podprevozniki imajo v svojih tovornjakih vgrajen sledilni sistem, tako da vseskozi vemo, kje se Vaš tovor nahaja in ali je na pravi poti. Vsi dvomi o kakršnih koli napakah oz. nevšečnostih so tako v trenutku razblinjeni. Poleg tega so vsi šoferji opremljeni z mobilnim telefonom in lahko v vsakem trenutku javijo stanje na cestah.

“Brez strahu”

Naši partnerji zaposlujejo šolane voznike ter imajo CMR zavarovanje. Tako je Vaš tovor ves čas v varnih rokah, v primeru neljubih dogodkov pa se materialna škoda, ki ste jo utrpeli, povrne iz naslova CMR zavarovanja. Poleg Vašega tovora pa ste zavarovani tudi Vi, saj Vas varuje zavarovanje špediterske odgovornosti. V primeru povzročitve poslovne škode z naše strani Vam naša zavarovalnica jamči povrnitev utrpele poslovne škode.

Kliknite za ogled naše zavarovalne police.

“Vidim zeleno”

Velik poudarek dajemo na ekologijo. Vsi naši podprevozniki uporabljajo najnovejše tovornjake z najbolj ekološkimi motorji, saj le tako lahko zagotovimo nižje cestnine po Evropi ter posledično nižje cene prevozov. Poleg tega se trudimo vsak tovornjak čimbolj izkoristiti in s tem zmanjšati stroške goriva, ki v današnjih časih niso več zanemarljivi.

“Popolni nadzor”

Pri poslovanju z nami boste opazili, da imate opravka le z eno osebo v podjetju. Ta oseba je v popolnosti zadolžena za Vaše logistične zahteve. Tako se podatki nikoli ne izgubijo v komunikaciji ter imate vseskozi možnost izvedeti vse ključne stvari z le enim klicem. Ugotovili smo, da je takšno poslovanje hitrejše, bolj učinkovito in bolj enostavno za vse.